Ücretsiz tasarım araçları

bpmn.io

BPMN 2.0 editör

Web sitenizde BPMN 2.0 şemalarınızı online oluşturmak & görüntülemeniz için bu uygulamayı kullanın. İhtiyaca göre bpmn-js (Java) olarak indirebilir ve uygulamanıza doğrudan gömebilir. Ayrıca kendi tasarım aracınızı geliştirme imkanlarından faydalanabilirsiniz. Hemen dene

bpmn.io

DMN 1.1 editör

Eğer karar şemaları yani DMN diyagramları oluşturmak isterseniz, karar tablolarınızı veya hazır ifadelerinizi görüntülemek için dmn-jskullanın. Yine BPMN 2.0 da olduğu gibi DMN editörü uygulamanıza gömebilir ve daha sonra ihtiyacınıza göre özelleştirebilirsiniz. Denemek için buraya tıklayınız.

bpmn.io

CMMN 1.1 editör

Web sitenizde CMMN 1.1 (Vaka tasarımı) diyagramları oluşturmak  veya görüntülemek için bu aracı kullanabilir yine aynı şekilde cmmn-jsindirebilir veya bu editörü uygulamanıza gömebilirsiniz. Uygulamayı indirmek veya daha fazla bilgi için buraya denemek için buraya tıklayınız.

BPMN diyagramlarınızda ortak çalışmak ister misiniz?

BPMN diyagramlarınızı ekibinizle birlikte tasarlamak, tartışmak ve paylaşmak için ücretsiz Cawemo'yu deneyin. Mevcut BPMN diyagramlarını kolayca yükleyebilir veya doğrudan tüm tasarımlarınızı Cawemo'dan oluşturabilirsiniz - Şimdi ücretsiz deneyin.